În ce relație a rămas Lidia Buble cu Răzvan Simion, de fapt, după despărțire. Cum îl numește acum pe fostul iubit

 

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a fost invitată în platoul emisiunii matinale moderată chiar de Răzvan Simion pentru a-și prezenta noua piesă. Iar printre cuvintele adresate fostului iubit, blondina s-a scăpat și a dezvăluit în ce relație a rămas cu prezentatorul TV, dar și ce apelativ i-a dat, după despărțire.

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a căzut ca o bombă în lumea mondenă. În timp ce toată lumea aștepta data nunții, prezentatorul tv confirma separarea de blondină. Acum, la mai bine de o lună, cei doi au fost nevoiți să apară în cadrul aceleași emisiune, unde emoțiile au fost mari, atât de o parte, cât și de cealaltă.

Ce relație au după despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost vizibili emoționați de reîntâlnire, astfel că toată lumea a urmărit cu mare atenție gesturile pe care le-au făcut unul față de celălalt. Însă ce a atras atenția cu adevărat a fost reacția artistei când a interacționat cu prezentatorul TV.

Lidia l-a numit pe Răzvan „domnul manager”, semn că relatia dintre ei doi este una strict profesională, iar sentimentele ce și le-au purtat odinioară au apus. Sau cel puțin așa pare.

„Dacă mă ajută Răzvan, știu că suntem în Londra pe locul șapte. Domnul manager e aici de față. De asta este manager, să se ocupe”, a fost explicația Lidiei Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest