În ce relații a rămas, de fapt, Daniela Crudu cu iubitul croat care a bătut-o cu bestialitate: „Am trecut peste”/ VIDEO

 

Showbiz-ul autohton a fost zguduit din temelii din cauza veștii că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat, chiar în autoturismul acestuia, din cauza unei crize de gelozii. De atunci și până în prezent, s-a tot vehiculat că cei doi s-au împăcat, mai ales că fosta asistentă TV nu a dorit să îl dea în judecată pentru fapta de agresiune. Care este, de fapt, adevărul?

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Cruduța a dezvăluit în ce relații a rămas cu iubitul croat, după ce în luna februarie, a ajuns în stare gravă, din cauza violențelor la care a fost supusă de acesta.

În ce relații au rămas Daniela Crudu și iubitul croat

Daniela Crudu a mărturisit că deși nu l-a dat în judecată, așa cum ar fi vrut toată lumea, nu l-a iertat pentru ceea ce i-a făcut, însă a trecut peste episodul violent. Cruduța nu mai este într-o relație cu Seko Dubravko și nici nu are în gând să se întoarcă vreodată în brațele lui, chiar dacă povestea lor de dragoste a durat un an și jumătate.

”Eram cu psihicul la pământ atunci. Nu mai suntem împreună! Ce treabă mai am eu? Au fost doar speculații! Nu am vrut să depun plângere! Am trecut peste, a fost nasol. Credeam că e ok, voiam seriozitate! Am stat un an și jumătate cu el. Am o viață frumoasă aici, toată lumea mă iubește. Nu m-aș mai întoarce niciodată la el”, a declarat Cruduța în platou la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest