În ce relații a rămas Water Zenga cu Raluca, după despărțire. "Ne vedem cu toții la cina de Crăciun"

 


După nu mai puțin de 15 ani de relație, Walter Zenga și Raluca s-au despărțit, cu toate că nimic nu lăsa să se întrevadă acest deznodământ. După ce s-a vehiculat chiar că s-ar putea împăca, acum el are o iubită, dar, după cum lasă să se întrevadă, a rămas cu fosta parteneră de viață în relații bune.

Wlater Zenga și Raluca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă, însă drumurile lor s-au despărțit anul trecut, în luna octombrie, când antrenorul a șocat opinia publică anunțând divorțul. Cei doi au fost 15 ani împreună, au doi copii superbi, dar și o avere fabuloasă. După ce s-au separat au apărut nu o dată zvonuri că cei doi nu ar fi rămas deloc în relații amiabile, însă cea mai recentă postare a antrenorului de pe contul de socializare vine să contrazică asta.

După anunțul despărțirii, făcut anul trecut de Walter Zenga, au apărut mai multe zvonuri despre împăcare, alimentate chiar de el, care într-o postare pe Instagram în care afirma că: „Nu suntem deloc despărțiți”. Totuși, acum cei doi nu mai formează un cuplu, ba chiar antrenorul are o nouă iubită româncă. În ceea ce privește relația dintre Walter Zenga și Raluca însă, se pare că zvonurile nu au fost deloc adevărate și cei doi au rămas în relații bune. Mai mult, antrenorul, care se află acum în Dubai, a mărturisit că își va petrece Sărbătorile acasă, alături de familie.

„Fiului meu și soției lui le doresc tot binele din lume! Îi lăsăm pe alții să vorbească lucruri fără sens. Ne vedem cu toții la cina de Crăciun. P.S: Îmbrățișări de la Samira, Walter Jr. și Raluca. Îmi pare rău că nu știați, sunt în Dubai', a scris Walter Zenga pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest