În noiembrie s-au logodit, urmează nuntă! Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor spune "DA"

 
+2 click pentru
galerie

Sunt împreună zi de zi, de patru ani de zile aşa că, s-au gândit să nu mai amâne pasul cel mare. În vara acestui an, Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor spune da în faţa Lui Dumnezeu.

În noiembrie s-au logodit iar în această vară, vor spune da în faţa Lui Dumnezeu. Adela Popescu şi Radu Vâlcan îţi doresc o familie cu acte în regulă.

"Noi suntem liniștiți știm foarte bine cum stăm și unde ne îndreptăm," a declarat Adela Popescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

"O nouă treaptă pe care pășim împreună mai mături decât atunci când ne-am cunoscut," a spus şi Radu Vâlcan.

O nouă treaptă care duce spre altar în vara aceasta. Cei doi porumbei au decis că nu mai are rost să amâne marele eveniment, cu toate că încă, se gândesc în ce zi să stabilească nunta. Un lucru, însă, este cert, şi anume, faptul că, vor o nuntă discretă.

"Vrem să facem nunta în această vară, dar ne cam incomodează Posturile. Încă nu am găsit o dată. Nunta va fi discretă, ca noi. Nu vrem să facem tam-tam, de aceea nici nu optăm pentru Bucureşti. În ţară o vom face, probabil pe la munte. Iniţial, ne-am gândit să facem la Suşani, dar am constatat că, fiind oraş micuţ, nu avem unde să cazăm invitaţii. Aşa că a trebuit să ne reorientăm,"
a declarat actriţa.

Şi se pot considera norocoşi pentru că au mai multe perechi de naşi. Depinde pe care o aleg ei.

"Şi la naşi trebuie să ne decidem pentru că avem mulţi prieteni de familie care vor să ne cunune. Cert este că nu vrem să mai amânăm evenimentul, dacă ne-am pus în gând că vom face vara asta nuntă, vrem să şi reuşim," a mai spus Adela.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest