Încăierare cu pumni și picioare la concertul lui Bogdan de la Ploiești!

 

Scandalul a pornit după ce câțiva bărbați l-au acuzat pe cunoscutul manelist că falsează.

 

Bogdan de la Ploiești, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, este noua senzație în materie de muzică de petrecere. Într-un timp record, tânărul a adunat zeci de milioane de vizualizări, ajungând astfel unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele ai momentului. Interpretul face furori la petrecerile la care este invitat să cânte, fiind considerat un artist al noi generaţii de manelişti. La ultimul spectacol însă, susținut într-un club din comuna Budeasa, județul Argeș, lucrurile au scăpat de sub control.

 

Manelistul a fost acuzat de câțiva bărbați din public că falsează. A fost fitilul care a detonat o încăierare de zile mari. Bogdan de la Ploiești a rămas fără cuvinte în momentul în care și-a auzit acuzațiile, astfel că nu a știut cum să gestioneze situația. În timp ce se pregătea să ignore gurile rele ale haterilor, acesta a fost luat prin surpindere de un grup de bărbați care au vrut să sară la bătaie. În apărarea sa au sărit atât paznicii cât și mai mulți fani din mulțime, care veniseră alături de el din Dâmbovița.

 

La fața locului au sosit în scurt timp mai multe echiapaje de Poliție, astfel că cei care erau puși pe scandal au fost reținuți pentru mai multe ore. Doi tineri din Dâmboviţa au ajuns în arest după ce au sărit la bătaie ca să-şi susţină artistul favorit. După o noapte petrecută în arest, magistraţii au decis ca tinerii să fie cercetaţi sub control judiciar. Un al treilea individ, acuzat şi el de tulburarea ordinii publice, loviri şi alte violențe, a plecat între timp în străinătate şi se sustrage cercetărilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest