Încearcă cel mai puternic tratament natural pentru durerile de spate! Efectul îl simţi de la prima utilizare

 

Orice persoană, indiferent de vârstă, se poate confrunta cu dureri de spate, iar acestea pot deveni supărătoare la un moment dat. Acestea pot apărea din mai multe motive, fie din cauza unei poziţii necorespunzătoare la birou, fie că te-a tras cu curentul sau vremea este schimbătoare.

Există diverse tratamente în farmacii, dar acestea conţin de obicei multe substanţe chimice şi nu întotdeauna dau rezultate. O alternativă eficientă şi sănătoasă sunt remediile naturiste, pentru că nu au efecte adverse şi sunt eficiente în tratarea durerii.

Iată o soluţie simplă şi ingenioasă, care a fost testată chiar de cel care a inventat-o, iar acesta susţine că durere a dispărut chiar după prima noapte, conform site-ului secretele.com.

Ai nevoie de doar de trei ingrediente simple pentru a-ţi prepara singur o cremă miraculoasă care îţi va calma durerile de spate. 

- 150 de ml de ulei de cocoș

- 20 de grame de boia de ardei iute 

- 20 de grame de praf de ghimbir 

Mod de preparare:

Pur şi simplu trebuie să amesteci cele trei ingrediente, până vei obţine un amestec omogen. După care, aplică această cremă direct pe zona afectată şi masează uşor până când intră în piele. Apoi, îmbrăca-te puţin mai gros, pentru a transpira.

Este indicat să urmezi acest tratament timp de 5 zile, iar durerile vor dispărea încă de la prima utilizare.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest