Începutul unui scandal de proporţii! Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Gigi Becali! „Altceva nu ştie, creşte oi”!

 

Este cunoscut pentru toată lumea faptul că Oana Zăvoranu are un caracter vulcanic şi întotdeauna spune ce gândeşte, fără să îi pese de consecinţe. Lucru care s-a întâmplat şi de această dată. În timp ce se delecta cu un tratament corporal făcut de cele mai bune specialiste din ţară, a început atacul la adresa latifundiarului din Pipera.

În cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, Zăvo s-a bucurat de un masaj relaxant, masaj care a făcut-o să îşi amintească de vremurile în care Dan Capatos făcea furori cu „Un Show Păcătos”. Mai mult de atât, diva a mărturisit care a fost visul ei cel mai mare din copilărie, pe care încă nu şi l-a îndeplinit.

"Dacă vrea Dumnezeu şi dacă lucrurile vor merge cum dorim noi, visul meu a fost să stau în L.A. pentru că este Hollywood-ul şi eu de mică îi spuneam maică-mii de ce nu m-ai făcut la Hollywood pentru că simţeam că viaţa mea la Hollywood ar fi fost altfel!", spune Zăvo pentru XNS.

Pentru că atunci când vorbim de Oana Zăvoranu, vorbim de sinceritate tranşantă, diva nu avea cum să le uite pe prinţesele din showbiz care vor sa impresioneze printr-un stil aparent... original. "Sunt alte baragladine care sunt mult mai bine îmbrăcate ca mine, cu fake-uri, e adevărat! Dar lumea nu ştie, prostimea nu ştie să facă diferenţa dintre un fake şi un original, şi atunci merg la grămadă".

Iar pentru toţi admiratorii Oanei, aceasta, în cadrul aceluiaşi interviu, a dezvăluit că urmează să îşi lansese autobiografia – scrisă şi coordonată de un scenarist.

"Sunt în discuţie cu o persoană care îmi este foarte dragă şi care mi-a propus să scrie o carte despre mine! O autobiografie, da, scrisă şi controlată de un om care scrie scenarii, îşi zic atâta! Are la activ şi nişte cărţi scrise pentru diverse publicaţii! Până la urmă, până când nu o să fac şi un film despre mine. Am planuri mari! Cu siguranţă, o mare parte din bani va trebui să-i pun eu. Dar poate vor fi şi sponsori!", a dezvăluit Oana Zăvoranu pentru "Xtra Night Show".

După cum am menţionat mai sus, Oana Zăvoranu este cunoscută pentru naturaleţea cu care se afişează şi pentru replicile sincere pe care le dă ori de câte ori simte şi vrea. Aşa se face, că Diva l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce a fost socru mic:

"Poţi să fii şi ultra mega bogat şi excentric, nici nu afirmi aşa ceva, nici măcar aroganţă nu e, este o prostie fără margini! Păi, el asta ştie să facă (n.r. să arunce cu bani), altceva nu ştie, creşte oi! Trebuie să îţi stea şi bine să faci aroganţe d-astea, să arunci cu bani!", a spus Oana Zăvoranu despre Gigi Becali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest