Incredibil! A făcut sex încontinuu timp de 4.745 de zile, cu peste 40 de bărbați! Vezi ce a păţit apoi!

 

Seyi Kolade este femeia dependentă de sex, care timp de 13 ani, adică 4.745 zile a făcut sex non-stop cu peste 40 de bărbați. Eriona de origine nigeriană are 35 de ani şi locuieşte în Marea Britanie.

Femeia mărturisește că, de la vârsta de 17 ani până la 19 ani, a avut peste 40 de bărbaţi şi nu îşi poate imagina o zi fără măcar un contact sexual, relatează „The Sun”. În 13 ani în care a făcut sex încontinuu i-au trecut prin pat peste 370 de bărbați și recunoaște că acestă dependență i-a nenorocit viața.

" Făceam sex cu primul bărbat care îmi ieșea în cale. Nici nu se termina bine întâlnirea că voiam din nou… M-am ales cu infecţii şi boli cu transmitere sexuală", povesteşte Kolade.

Chiar dacă a încercat 12 tratamente ca să se vindece de această dependenţă, niciunul nu şi-a făcut efectul. La 30 ani s-a hotărât să îşi schimbe viaţa, însă nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă.

Cu toate acestea, ambiţia de a se vindeca a făcut-o să renunţe la sex și timp de  4 ani, nu a mai avut niciun contact sexual. Speră totuși ca într-o zi să găsească un bărbat cu care să poată avea o relaţie stabilă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest