Incredibil, dar adevărat! Cui îi va rămâne averea Tamarei Buciuceanu Botez!

 

15 octombrie este zi de doliu pentru teatrul românesc! Tamara Buciuceanu Botez a decedat la vârsta de 90 de ani, după ce la începutul lunii octombrie a fost internată, iar în ultimele zile starea sa de sănătate s-a agravat. Vestea a picat ca un fulger pentru toţi cei care au îndrăgit-o şi apreciat-o, dar totodată au fost ridicate multe semne de întrebare! Cine primeşte moştenirea?

Tamara Buciuceanu a fost una dintre cele mai cunoscute actriţe române de teatru, film și televiziune din generaţia de aur. Dacă pe plan profesional a avut parte de un real succes, pe plan personal, nu a fost atât de norocoasă. După ce s-a căsătorit cu medicul Alexandru Botez, în 1962, fericirea a durat până în 1996, an în care a murit şi a lăsat-o singură, neavând urmaşi.

„Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină. Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: «Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort». Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena. Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”, povestea Tamara Buciuceanu-Botez în urmă cu ceva timp.

Deoarece nu a avut niciun copil, toată averea Tamarei Buciuceanu Botez o va primi actorul Mihai Constantin, fiind şi cel care a interpretat personajul Ionică din Liceenii. Iar dacă vă întrebaţi care este legătura între ei, actorul îi este nepot, fiind fiul Iuliei, sora regretatei actriţe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest