Incredibil, dar adevărat! Cum să te vopseşti în funcţie de culoarea venelor de la încheietura mâinii

 

Vrei să îţi schimbi nuanţa părului, dar nu ai idee cu ce ţi-ar sta bine? Atunci când vrei să faci o schimbare de look, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte.

În ceea ce priveşte nuanţa pielii tale, alegerea culorii părului are în vedere două mari categorii: nuanţe reci, respectiv nuanţe calde.

Ten în nuanțe reci

Te regăsești în această categorie dacă pielea ta este foarte deschisă la culoare, cu unele accente de roz pal, iar culoarea venelor de la încheieturi este albăstrie. De obicei, ochii sunt albaștri sau cu unele irizări gri.

Când îți alegi nuanța părului, ai în vedere următoarele aspecte: combinația blond-ochi albaștri constituie o imagine clasică și foarte agreabilă din punct de vedere estetic; brunet-ochi albaștri este destul de neobișnuit, iar efectul frapant; în general, şatenul pune în valoare albastrul ochilor și atrage atenția asupra privirii.

Regulă de aur

Referitor la machiaj, încearcă să folosești farduri în nuanțe calde, evitând bejul. Dacă optezi pentru tonuri de roz, nu uită că trebuie să insiști asupra machiajului ochilor: numai dacă aceștia sunt intens conturați, vei evită un aspect mat și tern.

Ten în nuanțe calde

În cazul în care pielea nu este aproape translucidă, iar culoarea venelor de la încheieturi este verzuie, te încadrezi în categoria persoanelor care au pielea în nuanțe calde. Analog, dacă ai tenul măsliniu. Culoarea ochilor variază: negri, căprui sau verzi.

S-ar putea spune că, în cazul tău, funcționează perfect legea compensației: tonul cald al pielii îți lasă la dispoziție o varietate mult mai bogată de tonuri din care să alegi. Pe de altă parte însă, dacă ai ochi căprui, sprâncene maro și îți dorești să fii blondă, trebuie să fii foarte atentă la nuanța pe care o alegi.

Ar fi cel mai bine să-ți faci șuvițe, pentru că este foarte dificil să găsești acea nuanța de blond care să nu contrasteze inestetic, în raport cu restul trăsăturilor.

Regulă de aur

Din multe puncte de vedere, ideală ar fi nuanța alunei care, de altfel, este și foarte modernă în acest sezon. De asemenea, nuanța ciocolatei sau roșu închis pot să confere un plus de energie aspectului tău în ansamblu. Reține faptul că, în cazul unei schimbări majore, este bine că pentru început să încerci un șampon colorant, și astfel îți vei da seamă dacă această este imaginea pe care îți dorești să o ai.   

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest