Incredibil! Ilie Năstase a anulat nunta! Care a fost motivul pentru care a luat decizia radicală „Cred că am făcut o greşeală”

 

Ilie Năstase şi Ioana Simion trebuia să îşi unească destinele în faţa lui Dumnezeu, peste numai două săptămânia. Chiar dacă toată lumea aştepta cu sufletul la gură marele eveniment, iată că totul a fost dat peste cap.

Pe data de 25 aprilie, fostul mare jucător de tenis s-a cununat civil cu Ioana Simion. După ce aceasta a măturisit că urmează să se cunune religios cu Ilie Năstase, în vara acestui an, planurile nu mai arată deloc aşa.

Ilie Năstase a anulat nunta cu Ioana Simion! Motivul? Nicidecum nu se poate vorbi despre o despărţire, ci de faptul că nu au reuşit sa termine de organizat la timp evenimentul, astfel că au hotărât să reprogrameze.

"Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează.", a declarat Ilie Năstase, într-o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest