Incredibil! Un braşovean vinde bucăţi din avionul morţii: "Am şi poze cu ele la faţa locului, pentru a vă convinge"

 
+2 click pentru
galerie

"Vând fragmente din avionul prăbuşit acum câteva zile în Munţii Apuseni". Aşa sună anunţul pe care un braşovean l-a postat nonşalant pe internet. Şi pentru că obiectele pe care le deţine sunt de valoare, şi preţul este unul piperat: 500 de euro!

Atât de departe a mers ingeniozitatea omului încât s-a gândit că, după atâta mediatizare a tragediei din Apusen,i e rost de făcut şi-un ban! Aşa că, dacă tot făcuse rost de nişte bucăţele din avionul prăbuşit, le-a scos la licitaţie pe net!

"Vând fragmente din avionul prăbuşit acum câteva zile în Munţii Apuseni. Sunt câteva bucăţi de tablă din aripă şi nişte componente mici. Am şi poze cu ele la faţa locului, pentru a vă convinge. Eram în zonă în ziua aia şi am reuşit să iau câteva bucăţi."

Şi, cum samsarul de suveniruri macabre avea probabil experienţă în vânzările pe net, s-a dovedit a fi foarte precaut! Nu vrea să aibă probleme cu autorităţile!

Singurul lucru cu care nu este la curent braşoveanul este faptul că o asemenea ispravă ar putea fi pedepsită grav de lege întrucât poate duce la compromiterea anchetei!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest