Încurcate mai sunt căile dragostei! Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat din nou! Imagini bombă cu amorezii/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Uite iubirea, nu e iubirea. Ramona Olaru și Cuza se cam joacă de-a șoarecele și pisica. Ea - e o bombă sexy pe care o vedem zilnic la televizor, el - printre cei mai curtați bărbați din showbiz. Și noi avem imagini bombă cu cei doi amorezi, după ce și-au anunțat despărțirea și totul datorită paparazzilor Spynews.ro, care i-au surprins într-o ipostază incredibilă!

Tare dulce mai e împăcarea, iar Ramona Olaru și Cuza știu asta cel mai bine! Dacă în urmă cu câteva zile, blondina își anunța că ea și solistul de la “Noaptea Târziu” nu mai formează un cuplu, iată că după ce au stat un timp separat, cei doi amorezi au găsit drumul spre reconciliere, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie.

Încă de la primele ore ale zilei, Ramona Olaru și Cuza au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro la o terasă de fițe din Mamaia. Îmbrăcată lejer, asistenta TV a ales sa poarte o pereche de pantaloni scurți, o cămașă subțire în dungi și bineînțeles ochelarii de soare. Vedeta se simțea atât de bine, încât a lăsat încălțămintea acasă și a rămas în picioarele goale. În același timp, și partenerul său, Cuza, a optat pentru o ținută lejeră formată dintr-o pereche de pantaloni scurți, un tricou și un rucsac în spate.

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro se vede cum cei doi sunt foarte apropiați și își aruncă priviri amoroase, semn că dragostea încă plutește în aer. Ramona Olaru a demonstrat că se simte bine în compania cântărețului, căci la un moment dat și-a ridicat paharul și a început să savureze băutura comandată, în timp ce își asculta cu drag și mare atenție iubitul. Gest urmat și de Cuza! Cei doi au început vara în forță, semn că vor să se bucure împreună de soare și de vacanță.

Așa e dragostea lor! Cu despărțiri, cuvinte grele, împăcări... ce să mai, o adevărată telenovelă. Ramona și Cuza s-au despărțit și s-au împacat de atâtea ori, incât fanii nu mai știu ce să creadă. Dar un lucru este cert, atunci când sunt împreună, fericirea se citește pe chipul lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest