Îndemnul lui Connect-R pentru semenii săi: „Lumea să iasă din acvariu, adică religie, și să se îndrepte spre….”

 

Connect-R a trecut prin momente dificile legate de consumul de substanțe interzise. Totuși, el și-a regăsit puterea interioară în spiritualitate, descoperind astfel resursele necesare pentru a merge mai departe în viață. Cântărețul a dezvăluit că experiența sa este mai mult decât o simplă spovedanie, iar în cartea sa a împărtășit toate greutățile prin care a trecut, inspirând astfel și alți tineri care se confruntă cu probleme similare.

Connect-R a oferit sfaturi valoroase celor care se luptă să găsească pacea interioară, evidențiind importanța diferențierii dintre religie și spiritualitate. Prin căutarea și urmarea unui drum spiritual, fiecare individ poate găsi echilibrul și liniștea sufletească de care are nevoie pentru a depăși problemele. Transformarea personală a artistului este o mărturie vie a puterii interioare și a căutării unui sens mai profund în viață.

”Este mai mult decât o spovedanie acolo. Dacă a fost ceva ce nu am simțit, curajul sau asumarea necesară să vorbesc cu presa, atunci toate aceste lucruri le veți găsi în cartea asta. Experiențele mele, revelațiile mele și concluzii din ce am trăit eu. Aș îndemna lumea să iasă din ceea ce eu numesc acvariu, adica religie, și să intre în spiritualitate.”, a declarat Connect-R, la Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest