Indila cu o față nouă! Ce schimbări a făcut artista pentru noul videoclip

 

Nici nu a cunoscut bine culmile succesului că şi-a şi şocat fanii. Indila, cântăreaţa din Franţa care a cucerit lumea cu piesa Derniere Danse, a apărut într-o ipostază uimitoare în cel mai nou videoclip al său.  A înnebunit lumea cu superhitul Derniere Danse, cel în care mulţi îndrăgostiţi s-au regăsit, însă interpreta Indila iese la scenă cu o nouă melodie. Una pentru care a făcut sacrificii.


Indila, pe numele său real Adila Sedraia, s-a automutilat de dragul unui videoclip în care joacă rolul unei indience. Deşi până acum ea avea un look foarte cuminte şi nu epata prin bijuterii pompoase sau haine de scenă sclipitoare, de data asta cântăreaţa şi-a şocat fanii: şi-a pus un piercing supradimensionat în nas la fel ca cel pe care îl poartă femeile din India.

Oricum, cântăreaţa franţuzoiacă cu origini algeriene şi-a pus la punct orice detaliu pentru videoclipul noii piese. Pe lângă vestimentaţia cu influenţe asiatice, a ales şi mişcări consacrate de filmele de la Bollywood. Una peste alta, Indila, deşi se află la început de drum în cariera muzicală, este pe val. Ea a strâns aproape 40 de milioane de vizualizări pe youtube cu piesa Derniere Danse.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest