Îndulcește-ți ziua de naștere cu un tort delicios, comandat online!

 
+3 click pentru
galerie

Pe zi ce trece, aflăm noi informații referitoare la pandemia de Coronavirus și modul în care ne afectează viața. Un lucru este clar: până la găsirea unui tratament adecvat sau până la aprobarea unui vaccin, viețile noastre nu vor mai fi liniștite și va trebui să ne adaptăm schimbărilor. După cum știi deja, concertele de anul acesta au fost anulate, la fel ca și evenimentele sportive sau alte evenimente culturale. Vacanțele sunt și ele incerte, mai ales că nimeni nu și-ar dori să se îmbolnăvească doar pentru a vizita o anumită țară. 

Cu toate acestea, viața merge înainte. Examenele școlare nu iau pauză, evenimentele vieții nu sunt anulate și cumva, trebuie să găsim o nouă normalitate, până când ne vom obișnui. Nu va fi ușor, însă este pentru binele tuturor. Și pentru ca spuneam de evenimentele normale din viața unei persoane, în perioada următoare este posibil să fie și ziua ta de naștere sau ziua cuiva drag. Știm că nu sunt permise petrecerile, iar dacă nu ești alături de familie și de prieteni, parcă este mai greu de suportat toată această perioadă. 

Însă, nu trebuie să te demoralizezi. Din contră: chiar dacă îți serbezi ziua de naștere fără altcineva alături sau în cadru foarte restrâns, nu însemnă că nu trebuie să te bucuri. Ai o mulțime de motive de sărbătoare, printre care sănătatea ta. Bucură-te că ai trecut cu bine de o perioadă dificilă până în acel moment și fă-ți planuri pentru când lucrurile vor începe să revină cât de cât la normal. Comandă-ți un cadou care să te bucure: indiferent dacă este vorba despre cărți, haine, accesorii, poate un telefon nou, obiecte pentru un hobby de-al tău și multe altele, dă-ți șansa de a te bucura din nou. Și îți mai recomandăm să alegi și ceva dulce: mulțumită serviciilor de livrare, te poți bucura de prăjituri sau de un tort delicios, livrat chiar de ziua ta! Anul acesta, îți recomandăm să comanzi tort de la Chocolat și îți garantăm că o să îți placă la nebunie! Ba chiar poți trimite un tort și cuiva drag ție, care își va sărbători ziua în curând! Iar dacă nu știi ce să alegi, în continuare o să îți prezentăm două dintre torturile noastre preferate de la Chocolat! 

Dacă iubești ciocolata, cu siguranță vei îndrăgi Tortul L’ Harmonie. Acesta este perfect pentru 8-10 persoane și are un mousse de ciocolată amăruie, mousse de ciocolată cu lapte și caramel, nugatină crocantă și smochine flambate cu cognac. După ce îl vei gusta, îți garantăm că îl vei considera unul dintre cele mai bune torturi din viața ta.

În cazul în care preferi torturile răcoroase, ușoare, îți sugerăm un Tort L' Ispahan. Acesta este perfect mai ales în perioada aceasta de primăvară și va fi ideal chiar și la vară. Este un tort cu blat macaron, cremă cu lychees și petale de trandafir și este ornat cu zmeură proaspătă. Tortul este potrivit pentru 8-10 persoane. 

Suntem siguri ca v-au placut recomandările noastre de tort pe care le poți comanda în siguranță de la Chocolat. Am vrea să știm cum îți vei sărbători ziua de naștere anul acesta și ce tort vei alege!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest