INEDIT! Ce să faci cu sticluţele de parfum goale

 
+2 click pentru
galerie

Sticluţele de parfum sunt incredibil de utile după ce le terminaţi. În primul rând, nu vă lasă sufletul să le aruncaţi pentru că încă păstrează nişte arome care vă trezesc amintiri sau pentru că ele au un design special. Din acest motiv, ele au diferite utilizări în casa voastră.

Nu aruncaţi sticluţele de parfum goale. Orice obiect pe care l-aţi folosit poate să fie reciclat şi reutilizat în casa voastră.

Arome în dulapuri

Cu toate că parfumul s-a terminat, sticluţa păstrează o aromă uşoară, care e absolut suficientă pentru a conferi hainelor din dulap un miros plăcut. Le puteţi plasa fix acolo unde ţineţi lenjeria de pat, pentru că este destul de plăcut să adormi în mireasma preferată.

Pulverizator pentru plantele de cameră

O altă opţiune pentru sticluţele de parfum este să le folosiţi în calitate de pulverizatoare pentru plantele de cameră. Pentru aceasta, clătiţi foarte bine recipientul, pentru ca acesta să nu păstreze aroma şi umpleţi-l cu apă. Cu ajutorul unui astfel de pulverizator va fi foarte comod de stropit plantele de cameră de dimensiuni mai mici.

Suport pentru lumânări

Sticluţele goale mai pot fi transformate şi în suporturi pentru lumânări. Un asemenea suport poate fi decorat cu vopsea, lac pentru sticlă, pietricele, flori sau dantelă. Alegerea elementelor de decor ţine de forma sticluţei, de lăţimea şi lungimea ei.

Decoraţiuni

Cele mai originale sticluţe pot fi folosite cu succes în calitate de vaze pentru flori. Vopsiţi vazele în culorile preferate şi lipiţi pe ele mărgeluţe, flori artificiale sau orice alte elemente care vă trezesc imaginaţia.

Vedeţi şi alte idei în clipul de mai sus.

L.F.

Foto: Captură Youtube


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest