INEDIT ŞI RAPID! Cinci decoraţiuni de Paşte pe care le faci în 10 minute

 
+2 click pentru
galerie

Paştele bate la uşă iar pregătirile sunt în toi. Pe lângă curăţenia generală şi bucatele alese preparate în bucătărie, casa trebuie să fie şi ea împodobită cu decoraţiuni de sărbătoare.

Antena Stars îţi propune să încerci să faci cinci decoraţiuni rapide şi de efect pe care să le aşezi în căminul tău, spre încântarea musafirilor.

1. Morcovi din hârtie creponată

Se mototoleşte o bucată de ziar şi i se dă formă de morcov, puteţi şi să o lipiţi cu scoci ca să îşi păstreze forma, apoi se înfăşoară în benzi de hârtie creponată galbenă sau portocalie.2. Ghirlandă cu iepuraşi

Se desenează o formă de iepuraş şi apoi se taie din hârtie colorată, iar pentru ghirlandă se înşiră cu ajutorul unui ac, pe aţă.

3. Vază pentru flori din coji de ouă

Se sparg ouăle nefierte în partea de sus, se golesc de conţinut, se spală sau se lasă la uscat, apoi se vopsesc cu tempera. Se pun apoi în surpoturile de ouă şi se folosesc pe post de vază pentru florile de mici dimensiuni.4. Ouă în formă de iepuraşi

Ouălor gata vopsite li se lipesc urechiuşe tăiate din hârtie creponată, după care li se fac ochişori, năsuc şi gură cu markerul.

5. Coşuleţe din hârtie pentru ouă

Se taie fâşii de hârtie verde în aşa fel încât să pară iarbă, se lipesc la capete; se pot decora dupa preferinta.

L.F.

Foto: marthastewart.com


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest