Informația momentului! Sânziana Buruiană naște acum! Sarcina este una plină de riscuri! VIDEO

 

Sânziana Buruiană naște acum! Pentru că sarcina este una foarte riscantă, vedeta va fi nevoită să intre cât mai repede în operație! Contactată de reporterii Spynews.ro, blondina a oferit primele declarații despre momentele complicare prin care trece.

Sânziana Buruiană va deveni, în doar câteva minute, mamă pentru a doua oară! Blondina urmează să își aducă fiica pe lume și arde de nerăbdare să o țină în brațe și să îi ofere toată dragostea ei. Însă până atunci, vedeta se confruntă cu o sarcină care implică multe riscuri.

Potrivit spuselor Sânzianei Buruiană, fetița pe care o poartă în pântece cântărește aproape patru kilograme, fiind o cifră destul de mare, mai ales că fătul nu este poziționat așa cum ar fi trebuit, motiv pentru care emoțiile sunt imense.

„A venit ziua cea mare. Mă pregătesc să o aduc pe lume pe bebelușă. Sunt foarte, foarte emoționată, deoarece e deja măricică, are cam 3 kilograme 700 și este poziționată... a coborât placenta destul de jos, este aproape de cezariana trecută”, a declarat Sânziana Buruiană în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest