Informație de ultimă oră! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului de coronavirus!

 

Viorel Cataramă a ținut primele pagini ale ziarelor, în utlima perioadă, după ce a anunțat că vrea să se autoinfecteze cu coronavirus, pentru a dovedi că nu este atât de periculos. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, omul de afaceri a mers în focarul de COVID-19 din comuna Bărbulești, unde i-a îmbrățișat pe oamenii infectați de acolo, iar după zile bune de izolare, economistul a primit rezultatul testului pentru a afla dacă a fost sau nu contaminat.

Viorel Cataramă a fost testat negativ pentru coronavirus, chiar dacă în ultimele zile a declarat că a acuzat mai multe simptome. Clinica privată unde a fost verificat dacă are sau nu are COVID-19 a trimis un comuncat de presă în care a fost relatat faptul că nu au fost prezenți anticorpii SARS COV2 - însemnând că virusul nu se afla în perioada de incubație.

A spus că are simptome

„Mi-a crescut temperatura, am o anumită apăsare în piept, am nasul înfundat. Am ferma convingere că acest virus va ieși din mine așa cuma intrat fără nicio problemă pentru că sunt un bărbat sănătos. Voi face testul după 14 zile”, a susținut Viorel Catarmă, recent.

Contrazis de soția sa, medicul Adina Alberts

„El se simte bine, nu a dezvoltat niciun simptom caracteristic. Este monitorizat de mine, prin telefon. Are toate medicamentele pregătite. El este surmenat de avalanșa de interviuri. Îi admir curajul. Sunt convinsă că în curând vom ști mai multe despre acest virus, însă, deocamdată, e nevoie de precauție pentru că nu știm destule”, a explicat Adina Alberts, la RomâniaTV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest