Informații de ultimă oră despre Bianca Pop, după ce a susținut că a fost drogată și violată: “Mi s-a confirmat”

 

Avem informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Bianca Pop, după ce a susținut că a fost drogată și violată. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că starea de sănatate i s-a degradat, după agresiunile pe care le-a îndurat din partea unui cunoscut de-al ei.   

Potrivit informațiilor obținute de Spynews.ro, Bianca Pop a ajuns, de urgență, pe mâinile medicilor, după ce a declarat că a fost drogată și violată de un bărbat pe care îl cunoaște foarte bine.

Mai mult de atât, bruneta a continuat astăzi șirul declarațiilor uluitoare și a dezvăluit că i s-a confirmat faptul că i s-au pus substanțe interzise în paharul din care a băut

Ce se întâmplă acum cu Bianca Pop

Potrivit acelorași surse menționate anterior, experiența prin care a trecut Bianca Pop a fost extrem de traumatizantă, suferind atacuri de panică. Mai mult decât atât, fosta ispită de la „Insula Iubirii” a declarat că se îndreaptă spre IML pentru a-și face o serie de analize pentru a dovedi că a fost drogată intenționat.

„Am atacuri de panică și plec la IML să fac analize, pentru că, pe lângă că am fost și drogată mult, mi-a pus și ceva în pahar. Am aflat aseară”, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Bianca Pop este hotărâtă să depună plângere penală la Poliție contra bărbatului care a profitat de ea, după ce a drogat-o.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest