Informații de ultimă oră despre jaful din casa lui Dan Nicorescu! Ce au văzut autoritățile pe camerele de supraveghere

 

Avem informații de ultimă oră despre jaful din casa lui Dan Nicorescu! După ce autoritățile au fost sesizate în legătură cu infracțiunea, oamenii legii au aflat noi detalii despre participanții la jaf, cât și despre modul în care s-a desfășurat, de fapt, acesta.   

În urmă cu câteva zile, casa lui Dan Nicorescu a fost spartă de hoți, iar afaceristul a fost lăsat cu o pagubă de jumătate de milion de euro. După ce s-a spus că excentricul milionar a fost legat și bătut de doi bărbați necunoscuți, care au intrat în vila de sute de mii de euro și au luat sume importante de bani, iată că acum s-au schimbat puțin datele problemei.

Ce au văzut autoritățile pe camere de supraveghere din fața vilei lui Dan Nicorescu

Potrivit primelor informații oferite de autorități, două persoane neidentificate, au intrat, cu cagule pe față, în locuința lui Dan Nicorescu, însă iată că lucrurile au stat cu totul și cu totul altfel.

Conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din fața vilei milionarului, la jaf au participat nici mai mult, nici mai puțin de șapte persoane.  

Ce s-a furat din casa lui Dan Nicorescu, de fapt

Din vila de sute de mii de euro au fost luați doar 2.000 de euro cash, însă paguba cea mai mare a constat în bijuteriile și obiectele în valoarea de jumătate de milion de euro: două ceasuri foarte scumpe, brățări cu diamante, butoane din aur, inele extrem de valoroase și multe alte accesorii prețioase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest