Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros, după ce a fost infectat cu noul coronavirus!

 

Avem noi informații despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Dirijorul a fost transferat, de urgență, la Institutul de Medicină Urgență, în urmă cu două zile.

După ce a fost internat, purtătoare de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Donia Arsene a spus că maestrul Nicolae Botgros a făcut o formă severă a coronavirusului, fiind internat la secția de reanimare.

„În prezent Nicolae Btogros face o formă severă de COVID-19 și este internat în Secția Reanimare. Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialiști din țară”, a comunicat Dorina Arsene pentru tv8.md.

Contactat de reporterii Antena Stars, fiul maestrului, Corneliu Botgros, a dezvăluit că starea de sănătate a tatălui său este, din fericire, stabilă, iar tratamentul pe care îl primește dă roade.

Din cauza vârstei înaintate, maestrul Nicolae Botgros se află în categoria persoanelor vulnerabile în fața infectării cu COVID-19. Mai mult de atât, pe lângă Nicolae Botgros, se pare că și alți colegi de breaslă cu care a interacționat aceștia au fost infectați cu noul coronavirus, dar nu se cunosc încă mai multe detalii.

"Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei", a spus Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest