Informații exclusive despre întâlnirea dintre Alex Bodi și milionarul turc: „Sunt un mafiot adevărat. Eu nu vând femei!”

 

După ce Spynews.ro a dezvăluit în premieră și în exclusivitate imaginea de la întâlnirea secretă care a avut loc între Alex Bodi și controversatul afaceristul Cengiz Şıklaroğl, acum mulionarul turc a oferi primele declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, atunci când s-a întâlnit cu fostul Biancăi Drăgușanu, pentru aceeași sursa menționată anterior.

În urmă cu puțin timp, Spynews.ro a obținut o fotografie inedită de la întâlnirea de gradul zero care a avut loc între Alex Bodi și controversatul afaceristul Cengiz Şıklaroğl. Imaginea a fost realizată când Bodi și Drăgușanca și-au sărbătorit împăcarea în Istanbul.

Din dorința de a cădea la pace cu milionarul turc, Alex Bodi a scos din buzuna o sumă impresionantă. Potrivit declarațiilor exclusive făcute de controversatul afacerist turc, la întâlnire ar fi participat în jur de 22 de persoane, iar fostul Drăgușancăi ar fi venit însoțit de doi prieteni.

“Am luat cina împreună. La această întâlnire de afaceri secretă au participat în jur de 18-22 de invitați, iar Alex a venit însoțit de două persoane pentru a face pace cu mine.”, a declarat milionarul, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

Pentru că a vrut foarte mult să ajungă să îl cunoască pe Cengiz Şıklaroğl, Alex Bodi a apelat la ajutorul unei cunoștințe din Germania, care a aranjat totul.

“Un prieten de-ai lui de origine germană mi-a contactat cel mai bun prieten și așa a ajuns Bodi să ia legătura cu mine. Am vorbit cu Bodi între patru ochi doar cinci minute și i-am spus că eu sunt un mafiot adevărat, că eu nu vând femei” , a adăugat el.

Dar să nu credeți că totul a decurs atât de ușor. Se pare că pe lângă stabilirea detaliilor întâlnirii, cât și a prețului pentru pace, Bodi a rămas închis în propriul autoturism de teama de a se întâlni cu milionarul turc care a stat închis pentru trafic de arme. Afaceristul a coborât din mașină, abia când a primit un semnal de la prietenul său german, care i-a oferit „mica atenție” milionarului.

“Bodi a venit însoțit de prietenul lui german și de soțul unei prietene de-ale Biancăi și inițial a așteptat afară în mașină pentru că se temea. După ce am primit darul de pace, Alex a venit în casa mea și am luat cina împreună. Am primit un cadou în semn de pace de la Bodi. Dar nu personal. Totul prin intermediari. Prietenul său din Germania i-a dat prietenului meu o sumă de bani. La rândul său, prietenul meu mi-a înmânat banii, iar ulterior eu i-am dat la săraci. Nu o să spun despre ce sumă este vorba, dar putem să îl numim cadou de pace.”, a mai spus milionarul.

„Pacea s-a sfârșit”

Deși a scos bani grei din buzunar ca să nu-l aibă drept dușman pe Cengiz Şıklaroğl, se pare că odată cu „scăparea” imaginii de la întâlnire, în presă, Alex Bodi și-a făcut mari probleme cu milionarul turc, care a ținut să îi transmită și un mesaj.

“Nu înțeleg cine a scăpat acea fotografie la presă, dar mi se pare extrem de copilăresc. Nimeni în lumea asta nu vrea să fie dușmanul meu. Alex a vrut pace. Pacea s-a sfârșit.”, a completat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest