Informații exclusive despre triunghiul amoros! Iubitul Mariei Constantin este însurat, cu acte-n regulă!

 

Atât Maria Constantin, cât și bărbatul cu care se iubește sunt protagoniștii unor controverse, de-a dreptul, ireale! După ce s-a vehiculat că noul iubit al artistei este căsătorit, ulterior au apărut informații conform cărora, este divorțat de ceva timp și nu mai păstrează nicio legătură cu fosta, iar acum s-a revenit la situația inițială. Potrivit Spynews.ro, noua cucerire a interpretei de muzică populară nu s-a despărțit niciodată de partenera de viață și mai mult decât atât, Maria ar fi cântat chiar la botezul copilului celor doi!

Surse apropiate din anturajul iubitului vedetei au dezvăluit amănunte ireale despre situația în care este implicată Maria Constantin. Conform informațiilor obținute de Spynews.ro, cel cu care s-a sărutat cu patos, în văzul tuturor, artista, nu este divorțat, așa cum spuneau apropiații interpretei.

Și cireașa de pe tort abia acum urmează să fie pusă! Dacă nu era suficient scandalul de proporții în care este implicată artista, se pare că Maria Constantin a fost cea care a întreținut atmosfera la botezul copilului noului iubit și al soției sale.

Tot potrivit acelorași surse menționate anterior, conflictul între nevasta iubitului și Maria Constantin ar fi existat și ar fi avut loc la o petrecere. Aflat între cele două, bărbatul, se pare că a ales să îi țină partea artistei, pe care a acompaniat-o și cu care s-a mutat imediat, în detrimentul soției.

Chiar dacă de relația artistei și de triunghiul amoros s-a aflat abia în urmă cu câteva zile, datorită vigilenței paparazzilor Spynews.ro, se pare că Maria Constantin și iubitul se cunosc de ceva vreme.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest