Inna, amănunte despre despărțirea dureroasă prin care a trecut, după ce a fost cerută în căsătorie și a acceptat!

 

Deși este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, nu există foarte multe detalii din viața sa persoanlă care au fost dezvăluite publicului larg. Spre exemplu, puțini sunt cei care știu că Inna a fost la un pas de a se căsători, după o relație de șase ani.

Extrem de discretă când vine vorba de viața sa personală și mai ales de cea amoroasă, Inna a făcut dezvăluiri din intimitatea celei mai lungi relații pe care a avut-o, cu care a reușit să își ia prin surprindere admiratorii.

Inna a mărturisit că a fost într-o relație de șase ani cu un băiat, al cărui nume nu a vrut să îl dezvăluie, care a și cerut-o în căsătorie. Mai mult de atât, artista a și acceptat, doar că la scurt timp după ce s-au logodit, au decis de comun acord că ar fi mai bine dacă s-ar despărți.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a povestit Inna.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul vlog-ului lui Selly care i-a pus fel și fel de întrebări, pentru a satisface curiozitatea admiratorilor. Astfel că în dialogul deschis pe care l-a purtat cu vlogger-ul, Inna a mărturisit și ce anume nu ar face niciodată pentru toți banii din lume.

„Sunt multe pe care nu le-aș face pentru toți banii din lume. Din astea grave. Pentru toți banii din lume nu m-aș prostitua. Pe bune. E grav. Adică nu aș face asta”. a mai spus artista internațională, în cadrul vlog-ului lui Selly.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest