Inna, în topul celor mai bogate persoane din România! Averea cu care l-a detronat până și pe Ilie Năstase!

 

Inna este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, dar și din străinătate! Cântăreața de renume internațional a avut parte de o evoluție fantastică de-a lungul anilor, iar munca și devotamentul de care a dat dovadă în cariera sa se văd în numerele cu muuuulte zerori pe care le are în conturi! Artista deține o avere cu care l-a detronat până și pe Ilie Năstase!

Inna a ajuns în topul celor mai bogate persoane din România, iar totul datorită anilor de muncă în industria muzicală. Artista a reușit să își facă un renume peste hotare, astfel fiind cea mai cunoscută cântăreață româncă din lume.

Averea cu care l-a detronat până și pe Ilie Năstase!

Inna a reușit să strângă o avere impresionantă, avere cu care l-a detronat până și pe Ilie Năstase. Potrivit informațiilor din presă, vedeta a ajuns la o avere de 20 de milioane de dolari, iar fostul mare tenismen are „doar” 15 milioane de dolari în conturi.

Iar dacă pe plan financiar o duce extraordinar... ei bine, aflați că pe plan amoros îi merge la fel de bine. Inna formează un cuplu cu Deliric, cel mai cunoscut rapper din România.

Dar pe lângă cariera pe care o are în muzică, partenerul de viață al artistei este și un antreprenor de succes care deține un brand cunoscut de haine. Cifra de afaceri a firmei sale a ajuns în 2017 la suma de 600.000 de euro, iar acum brand-ul valorează peste un milion de euro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest