Inna, mult mai bogată decât Ilie Năstase! Artista are o avere impresionantă

 

Este cunoscut faptul că Inna rupe topurile muzicale, ori de câte ori lansează o piesă nouă. Dar nimeni nu ştia ca acelaşi lucru în face şi când vine vorba de topurile celor mai bogate vedete din lume! Astfel încât, vedeta dispune de o avere mult mai mare decât cea a cunoscutului tenismen, Ilie Năstase!

În urma unui top, realizat de CelebrityNetWorth, reiese că Inna se bucură de 20 de milioane de dolari în conturi! Da, da! Aţi citit foarte bine! Inna Alexandra Apostoleanu, în vârstă de 33 de ani, îl întrece pe celebrul tenismen, Ilie Năstase, care are cu 5 milioane de euro mai puţin decât consacrata artistă. În topul listei se află Ion Ţiriac, cu două miliarde de dolari.

Câţi bani ia Inna la un concert

Inna se numără printre puţinii artişti români, care fac senzație pe plan internaţional. Artista de talie mondială susţine concerte pe sume exorbitante, chiar şi în ţară. Chiar dacă banii pe care îi cere pentru un concert în România, sunt mai puţini decât cei ceruţi pe un spectacol în străinătate, organizatorii de evenimente tot sunt neoiţi să scoată câteva mii de euro din buzunar pentru a o aduce pe artistă în faţa publicului.

Astfel că, pentru un concert de 40 de minute, Inna cere între 15.000 – 20.000 de euro, dar câteodată sumele pot ajunge şi la 35.000, în spaţiul românesc. Mai mult de atât, una din cerinţele care trebuie respectate cu sfinţenie atunci când este solicitată pentru un eveniment, este aceea că trebuie să fie cazată la un hotel de 5 stele, atât ea, cât şi restul trupei cu care concertează.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest