Inna, o nouă lovitură la Hollywood! O melodie de-a ei va fi pe coloana sonoră a unei comedii

 
+2 click pentru
galerie

Inna dă o nouă lovitură la Hollywood! După ce una dintre piesele ei a apărut pe coloana sonoră a unui serial american, o alta o vom auzi într-un film de comedie care îi are în distribuţie pe foarte celebrii actori Jude Law şi Jason Statham.

Aceasta este piesa care a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului Spy, cea mai aşteptată comedie a anului! Filmul prezintă povestea unei femei care lucrează a analist la CIA şi care, deşi şi-a ajutat colegii în misiuni complicate, nu a ieşit niciodată pe teren. Asta până în momentul în care doi dintre cei mai importanţi agenţi, interpretaţi, de celebrii Jude Law şi Jason Statham, sunt deconspiraţi.

Tânăra este forţată de situaţie să se infiltreze, sub acoperire, în lumea unui traficant de arme foarte periculos, pentru a preveni un dezastru mondial! Filmul Spy va avea premiera internaţională pe 5 iunie.

Nu e singura melodie a Innei inclusă într-o coloană sonoră celebră. O altă piesă a ei, "Good time", pe care o interpretează alături de Pitbull, a fost difuzată în serialul american de comedie „Young & Hungry"!

Serialul prezintă povestea unui tânăr bogat care angajeză o bloggeriţă să-i fie bucătar personal. Aceasta trebuie să-i dovedească bărbatului, dar şi asistentului personal al acestuia, cât de bine ştie să gătească. Şi este o poveste inspirată din viaţa reală, cum e mai nou la modă în televiziunile americane.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest