Inna și Deliric, nași în ghete și pantaloni scurți!

 

Chiar dacă nu sunt încă soț și soție, cei doi artiști au acceptat provocarea de a deveni împreună părinți spirituali pentru un băiețel.

 

Inna și Deliric formează unul dintre cele mai atractive cupluri din showbiz-ul autohton. În ultima vreme, ce-i drept, s-a speculat mult în privința lor, apărând inclusiv zvonuri că aceștia s-ar fi despărțit. După o vacanță de lux împreună în august, în care au închis gura tuturor, cei doi au demonstrat încă o data că le merge bine alături.

 

Cei doi artiști români au mai făcut un pas în sudarea relației lor. Ei au devenit nașii de botez ai unui băiețel. Este vorba de fiul Ancăi Puf, una dintre cele mai bune prietene a artistei care a spart toate topurile internaționale. Și au făcut acest pas în pofida faptului că nu sunt căsătoriți cu acte în regulă, așa cum cere tradiția creștin-ortodoxă. Însă, din câte se pare, cei doi au simțit că sunt gata să devină părinți spirituali.

 

Ceremonia de botez a fost una absolut nonconformistă, fără să se încadreze în canoane. Aceasta s-a desfășurat în aer liber și nu în biserică, așa cum se obișnuiește. În plus, invitații nu au avut o ținută obligatorie, dovadă fiind în acest sens echipamentul nașilor. Dacă nașa Inna a ales să poarte o rochie alba, mulată pe corp, cu bocanci negri, Deliric a ales o ținută și mai nonconformistă. El a venit îmbrăcat într-o cămăașă înflorată și în pantaloni scurți.

 

Este una dintre ocaziile rare în care cei doi se afișează împreună în public. Tocmai datorită acestui fapt au apărut și zvonuri cu privire la o posibilă ruptură în cuplu. Însă, cei doi au demonstrat încă o data, dacă mai era cazul, că le merge foarte bine împreună.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest