Inna, sprijinul în ascensiunea lui Wrs, reprezentantul României la Eurovision: ”Admir foarte mult la ea zona asta etică, de muncă”

 

Wrs a dezvăluit la Antena Stars că Inna a fost cea care l-a ajutat enorm în cariera muzicală, călăuzindu-i pașii pe scenă, până când a ajuns să reprezinte țara la o competiție atât de prestigioasă precum Eurovision.

 

Andrei Ursu, pe numele de scenă Wrs, a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că Inna a fost un sprijin puternic pentru el în carieră. Reprezentantul României la Eurovision a spus că Inna este principala sa sursă de inspirație, motiv pentru care o apreciază enorm, dar nu atât prin prisma talentului muzical, ci în principal datorită caracterului ei, faptului că dă dovadă de profesionalism în tot ceea ce întreprinde.

 

„Inna mă inspiră cu totul. Adică, unul la mână că-mi place muzica ei și stilul, și cum mă inspiră și așa, dar și ca om. Am ieșit și am vorbit destul de mult. Nu mi-a dat neapărat sfaturi (...) Nu se bagă cumva, e o persoană atât de matură (...) Am observat din atitudinea ei, este foarte punctuală, contează enorm de mult. Mai mult decât stilul muzical și talentul, și ce admir foarte mult la ea este zona asta de etică, de muncă”, a mărturisit Wrs, în cadrul emisiunii Star News.

 

De altfel, până să ajungă să reprezinte România la Eurovision, tânărul originar din Buzău a avut prilejul să lucreze vreme de șapte ani cu nume mari din industria muzicală românească, cum ar fi Inna, Carla’s Dreams ori The Motans. „Am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în ei. Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când Alex Cotoi mi-a zis „băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm”. Vorbesc de carieră solo. (…) M-a văzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din viața mea, a fost fix ce trebuie", mărturisea Wrs cu ceva timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest