Înregistrare bombă descoperită la 5 ani de la moartea Mădălinei Manole

 
+2 click pentru
galerie

Bărbatul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava cu care s-a sinucis a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare cu executare. Dar nu pentru această faptă, ci pentru cu totul altceva.

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut furadan Mădălinei Manole, a fost condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare pentru trafic de persoane. Timişoreanul a fost judecat pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Se pare că în urmă cu cinci ani, şoferul de taxi ar fi făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de persoane.

Se pare totuşi că tatăl Mădălinei Manole are o cu totul altă părere.

"Am auzit, aş vrea să fac nişte corectări necesare pentru că de 5 ani de zile se persistă în această greşeală. Acest individ nu Mădălinei Manole i-a vândut nenorocita de otravă şi nu a ştiut că pentru ea e. Acesta i-a vândut-o unei individe care a fost lăsată liberă, cum cum de altfel a fost lăsat şi acest individ, de către procurorul Moldovanu. Această nenorocită de otravă a fost comandată şi livrată Bertei Slav. Există un nucleu de criminali care mi-a omorât fata. Am descoperit o convorbire telefonică după moartea ei, făcută pe telefonul Mădălinei de soţul iubitor. Asta nu ştie lumea, că în dimineaţa de 14, la ora 7 şi la ora 9 când Mădălina îşi dăduse sufletul de mult, pe telefonul ei ei apărut două convorbiri telefonice cu două persoane fizice diferite. Acest om nu mai poate că i-a murit soţia. El nici măcar o floare nu a venit să îi aducă," a declarat Ion Manole, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest