Însărcinată, dar în formă! Iubita lui Mircea Badea cu burtica la vedere

 
+2 click pentru
galerie

Este însărcinată în 7 luni şi jumătate, dar are o siluetă de invidiat. Carmen Brumă are trucurile ei când vine vorba de satisfacerea poftelor de graviduţă. Dornică să rămână în formă, cu un trup zvelt chiar şi pe timpul sarcinii, vedeta de televiziune continuă să se ţină de principiile sale ferme când vine vorba de alimentaţie şi sport. Ca să demonstreze că arată senzaţional, iubita lui Mircea Badea a realizat un pictorial incendiar.


Frumoasa vedetă de televiziune a pozat sumar îmbrăcată pentru a-şi reconfirma statutul de mămică model. Şi la propriu şi la figurat! Deşi mai are două luni până va aduce pe lume primul ei copil, iubita lui Mircea Badea arată trăznet.


În ultimul trimestru de sarcină, Carmen Brumă s-a îngrăşat doar şase kilograme şi jumătate, deşi meniul ei este bogat şi variat.
Şi pentru că trupul ei de zeiţă este la fel de senzual şi tonifiat ca înainte de sarcină, fanii nu au mai contenit cu laudele.


„O mămică foarte frumoasă!"


„Altfel arată o gravidă care şi înainte de sarcină a avut grijă de ea."


Carmen Brumă va naşte un băieţel al cărui nume, momentan, este Vasilică La ce stil de viaţă are viitoarea mămică este foarte posibil ca fiul ei să vină pe lume cu câteva pacheţele de muşchi pe abdomen sau măcar cu bicepşii bine conturaţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest