Reacția Institutului "Matei Balș", după ce Florin Salam a făcut acuzații grave la adresa medicilor care îl îngrijesc pe fratele său!

 

După ce Florin Salam și sora sa au făcut acuzații grave la adresa medicilor care îl îngrijesc pe fratele lor, Institutul “Matei Balș” a avut prima reacție oficială referitoare la scandalul de proporții.

Familia lui Florin Salam trece prin momente cumplite. Rudele fratelui manelistului susțin că nu mai știu nimic de starea de sănătate a bărbatului, iar medicii care se ocupă de acesta îi tratează cu indiferență. Mai mult de atât, sora manelistului a dezvăluit că a fost chiar victima rasismului din partea cadrelor medicale.

”Ne-au întrebat: ”Sunteți țigani?” Le-am zis că da. Și au zis: ”Atunci mergeți la ghicitoare să vă ghicească dacă va scăpa”, a spus sora lui Florin Salam.

Sătui de situația în care au fost puși, Florin Salam și sora sa au chemat jurnaliștii în fața Spitalului “Matei Balș” unde au transmis un apel disperat, în speranța ca se va schimba ceva în atitudinea cadrelor medicale care se ocupă de fratele lor.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem televiziunile, dar suntem disperați. Nu comunică nimeni cu noi. Avem un pacient bolnav și familia nu-i cunoaște starea. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân și să auzim că e în ultima fază? E durerea noastră!” a declarat Florin Salam.

Reacția Institutului “Matei Balș”

Purtătorul de cuvânt al Institutului “Matei Balș” a infirmat toate spusele lui Florin Salam și a surorii sale! Cătălin Apostolescu susține că există un medic de pe secția de Terapie Intensivă care îi ține la curent, în permanență, pe membrii familiei lui Florin Salam, atât în ceea ce privește starea de sănătate a pacientului, cât și a procedurilor pe care urmează să le facă.

”Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent, un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi, familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a declarat Cătălin Apostolescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest