Insula Iubirii. Eusebiu, atitudine controversată după ce Teodora şi-a tăiat brăţara de cuplu: „M-ai văzut că sunt slab, nu?”

 
+2 click pentru
galerie

Deși la început formau unul dintre cele mai stabile şi mature cupluri de pe insulă, iată că relația dintre Eusebiu şi Teodora s-a destrămat rapid. Deoarece concurenta de la „Insula Iubirii” a picat în mrejele pasiuniunii pentru ispita Mircea, iar Eusebiu a dezvăluit mult prea multe detalii din intimitatea relaţiei cu aceasta, lucrurile s-au schimbat dramatic pentru cei doi.

Eusebiu şi Teodora au descoperit atât la Purimuntra, cât şi la Minitel, lucruri care le-au oferit o altă perspectivă de viaţă. După ce a stat mai mult în compania ispitei Mircea, concurenta şi-a dat seama că partenerul de viaţă pe care l-a ales, nu dispune de calităţile pe care ar trebui să le aibă bărbatul ideal, aşa că a decis să se separe de cel cu care s-a înscris în emisiune. În schimb, la celălalt capăt al relaţiei, Eusebiu a conştientizat că Teodora este femeia vieţii lui şi îsi doreşte să trăiască toată viaţa alături de ea.

În cadrul ultimului bonfire, Eusebiu a mărturisit că Teodora este femeia ideală pentru el şi i-a mărturisit lui Radu Bâlcan că va fi mai atent la dorinţele şi la nevoile femeii de lângă el. În momentul în care a aflat că femeia de la Minitel şi-a tăiat brătara de cuplu, bărbatul şi-a schimbat atitudinea la 180 de grade, găsind-o în totalitate vinovată pe aceasta.

„Am găsit răspunsul...Noi ne-am ales amândoi, eu am ales-o pe ea, ea m-a ales pe mine, eu de la început am fost așa, asta nu înțeleg eu. Acum am conștientizat. Am înțeles...Nu m-a văzut de la început? M-ai văzut că sunt slab, nu? De ce a venit atunci, ca să-mi spună că sunt slab?” a spus Eusebiu, vizibil iritat de gestul Teodorei de a-și tăia brățara.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest