Insula Iubirii. Ispita Diana, lecţie de educaţie pentru Adrian! L-a făcut cu ou şi cu oţet: „Nicio femeie nu merită să stea lângă tine” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Adrian, unul dintre cei mai cotroversaţi concurenţi de la Insula Iubirii, dar în acelaşi timp şi unul dintre cei mai criticaţi a avut parte de o adevărată lecţie de educaţie de la ispita Dana. După ce Maria i-a criticat în termeni duri comportamentul, iată că şi Dana i-a spus lucrurile care au măcinat-o pe durata emisiunii, fără să îl menajeze absolut deloc.

Pentru că s-a saturat de gesturile oribile şi comportamentul grotesc pe care l-a afişat încă de la sosirea pe insulă, Dana a vrut să îi dea o lecţie, pe care să nu o uite niciodată, concurentului.  La ultima întâlnire a celor doi, frumoasa ispită i-a mărturisit că încă nu se poate numi bărbat, atât de cauza imaturităţii pe care o are, cât şi din cauza gesturilor nedemne pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Mai mult decât atât, ispita Dana a încercat să îi ofere o lecţie din care să înveţe câte ceva, dar privirea pierdută a lui Adrian, precum şi comportamentul lui după discuţia cu aceasta au denotat, clar, nu doar faptul că acesta nu doar că nu a înţeles nimic, ci şi că nu are de gând să se schimbe.

„Eu consider că nu ești pentru nicio altă femeie, din cauza comportamentului pe care îl ai, un comportament oribil, nu respecți omul de lângă tine, ai niște gesturi grotești. Îți spun sincer și o fac pentru tine, pentru că eu consider că ai putea să te schimbi. Am o părere proastă despre tine, cred că nicio femeie nu merită să stea lângă tine. În cazul în care ai vedea comportamentul unui bărbat adevărat, ți-ai schimba părerea despre tine. 

Consider că îți lipsesc foarte multe lucruri ca să fii un bărbat adevărat, deocamdată ai demonstrat altceva, din păcate. Să încerci să înveţi ceva din toate lucrurile astea și să vezi că nimeni nu are nimic personal cu tine. 
Aș vrea să o iei ca pe o lecție și să înveți ceva din toate lucrurile astea. Eu am văzutdoar defecte în tine, din păcate. Și nu doar eu, ci restul persoanelor care te-au cunoscut. Încearcă să te schimbi un pic”
 i-a spus ispita Dana, lui Adrian. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest