Întâlnire ȘOC! Gabriela Cristea și Marcel Toader au dat nas în nas la petrecerea finuței lor! Au parte de o reacție neașteptată!

 
+3 click pentru
galerie


Întâlnire de gradul zero între Gabriela Cristea şi Marcel Toader. După mult timp, foştii soţi au găsit ocazia să se revadă. În calitate de naşi, ei trebuie să rupă turta Rianei, fetiţa Dianei Bişinicu. Deşi respiră acelaşi aer pentru o seară, cei doi nu vor să audă unul de celălalt.

Gabriela Cristea este foarte tranşantă când vine vorba de fostul soţ. Prezentatoarea TV a dat uitării atât trecutul, cât şi mariajul cu Marcel Toader.


"De asemenea, aş vrea ca presa să nu îmi mai asocieze numele cu acest personaj, care nu a făcut şi nu face altceva decât să profite de pe urma reputaţiei şi muncii mele! Eu nu trăiesc în trecut, ci mă concentrez la prezent şi viitor
." a declarat Gabi.

Nici Marcel nu se lasă mai prejos. Deşi a încercat să aibă, în continuare, o relaţie decentă cu fosta soţie, Toader spune că bruneta i-a întors definitv spatele:

"Nu voi dansa cu Gabi nici măcar de dragul anilor în care am fost împreună. De la divorţ nu mi-a răspuns nici la salut. Am vrut să păstrăm o relaţie umană, dar n-am avut cu cine. Deci e clar că la turtă nici măcar «Bună ziua» nu o să ne dăm, darămite să mai dansăm!"

Eh, cu sau fără voia lor suntem siguri că măcar privirile li se vor intersecta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest