Întâlnirea plină de ritm: Povestea de dragoste dintre Jimmy Dub și Luz

 

Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, Jimmy Dub și Luz au dezvăluit amănunte despre începutul relației lor. Cei doi artiști au mărturisit că s-au întâlnit într-un club și că, de atunci, au rămas împreună, construind o frumoasă familie. În cadrul emisiunii, au făcut declarații sincere despre drumul lor în dragoste.

Jimmy Dub a dezvăluit că el și iubita sa s-au cunoscut într-un club, dar recunoaște că a fost o provocare să o cucerească, deoarece Luz nu s-a arătat ușor impresionată. Cântărețul a făcut eforturi timp de o lună pentru a câștiga inima frumoasei Luz. „Ne-am cunoscut într-un club. Luz s-a lăsat mai greu, a trebuit să dau ceva cafele, a durat cam o lună cred tatonarea”, a mărturisit cântărețul.

În ceea ce privește gelozia între ei atunci când sunt despărțiți și pleacă în străinătate, Jimmy Dub a afirmat că nu este gelos, ci mai degrabă grijuliu. „Când pleacă ea e chestia de grijă, să fie bine, să ajungă bine, dar de obicei pleacă cu un manager, nu pleacă singură”, a mai adăugat el.

Luz, pe de altă parte, a dezvăluit că este o femeie critică, mai ales în ceea ce privește cariera sa. „Eu sunt foarte critică și cu mine atunci când vine vorba de muzică. Eu nu prea mai am nevoie de cineva să-mi spună ceva, că eu oricum am făcut... Eu nu-i arăt lui la final de tot, îi tot arăt pe parcurs”, a spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest