Internată cu Covid 19, Dodo a primit o veste cumplită: „A lăsat în urma ei un gol imens!”

 

Doinița Ioniță este în doliu după ce bunica ei s-a stins. Cânătreața este în spital, unde se luptă să învingă coronavirusul.

 

Problemele se țin scai de Doinița Ioniță, care este supusă la o nouă încercare. Aflată pe patul de spital, unde este internată după ce a fost infectată cu noul coronavirus, gravidă în opt luni, Dodo a primit o nouă lovitură care a dărâmat-o. Artista a aflat că bunica ei a pierdut lupta cu o boală grea, care a măcinat-o în ultimul timp.   

 

Viața parcă o pune la grea încercare pe Dodo în această perioadă. După ce s-a despărțit de Liviu Kevin, tatăl copilului ei, cântăreața care este însărcinată în opt luni, a primit o nouă lovitură. Ea a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Singurul aspect pozitiv: cel mic nu a fost afectat de infecția cu SARS-CoV-2. Dar, pentru a evita orice complicație, de aproximativ o săptămână, Doinița Ioniță este internată la spitalul din Râmnicu Sărat, astfel încât să beneficieze de atenta supraveghere din partea cadrelor medicale.

 

Și, de parcă suferința vedetei nu ar fi fost de ajuns, Doinița Ioniță a mai primit o lovitură din partea destinului. Una dintre cele mai importante persoane din viața ei, bunica ei, s-a stins din viață după o perioadă în care a luptat din răsputeri cu boala. Vedeta nu s-a mai putut stăpâni și a împărtășit cu fanii de pe internet drama prin care trece.

 

”Bunica a luptat din răsputeri cu suferința. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră, acolo unde va rămâne veșnic. Dumnezeu să o odihească”, a scris Dodo pe Instagram.

 

Inițial, Dodo a postat o fotografie cu doliu, fără să facă și alte precizări. Îngrijorați că ar fi putut păți ceva ea sau copilul, fanii au asaltat-o cu mesaje pentru a afla ce –a întâmplat. Protejata lui Costi Ioniță a scris: ”Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și grijă. Eu și bebe suntem bine, nu am pățit nimic”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest