Interpretă de muzică populară, taxată de ANAF, din cauza veniturilor nejustificate de zeci de mii de euro! VIDEO

 

Interpreta de muzică populară Olguța Berbec Novac a fost taxată de ANAF, din cauza veniturilor nejustificate de zeci de mii de euro în conturi! Curtea de Apel Timișoara a pronunțat decizia finală!

Fericirea interpretei de muzică populară Olguța Berbec Novac după ce a câștigat în primă instanță în judecata cu cei de la ANAF nu a durat foarte mult, pentru că a pierdut în apel. Potrivit detaliilor oferite de inspectorii fiscali, artista a folosit fonduri dintr-o sursă neidentificată în valoare de 400.000 de lei, în perioada 2013-2014. Și mai mult de atât, sumelor din conturile artistei creșteau pe zi ce trece, fără să le poată justifica în vreun fel.

După constatare, Olguța Berbec trebuie să plătească 61 de mii de lei (impozit pe venit) și 29.000 de lei (accesorii). Interpreta a contestat decizia.

Olguța Berbec și-a justificat veniturile susținând că banii pe care îi are în conturi provin de pe urma unor evenimente private la care a cântat sau de pe urma unor împrumuturi pe care le-a recuperat ulterior. Interpreta de muzică populară a mai spus și că și-a vândut anumite bijuterii, monede de aur și autovehiculul pe care îl deținea, potrivit adevărul.ro

Argumentele aduse de artistă nu au fost, însă, plauzibile pentru inspectorii fiscali. Astfel că apelul judecat la Curtea de Apel Timișpara nu i-a fost favorabil, iar decizia de a plăti 61 de mii de lei (impozit pe venit) și 29.000 de lei (accesorii) este definitivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest