INTERVIU EXCLUSIV! Familia primei soții a lui Florin Salam, acuzații grave la adresa manelistului! Îl învinuiesc pentru moartea Fănicăi: „M-a amenințat”

 

Familia primei soții a lui Florin Salam a ieșit la atac! În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stras, mama și fratele regretatei Fănica au facut dezvăluiri șocante și au scos la iveală adevăruri greu de imaginat din mariajul manelistului cu mama fiicei sale!

Căsnicia lui Florin Salam și Florica se pare că a fost mult mai complicată decât a fost prezentată vreodată. La 11 ani de la moartea femeii care i-a dăruit o fiică, soacra și cumnatul manelistului au scos arcul cu săgeți și au dezvăluit lucruri greu de digerat din interiorul mariajului lor.

Îl acuză pentru moartea Fănicăi

„Cineva din familia lui a „avut grijă" de sora mea de a pus-o acolo unde este. Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus. A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept!”, spune fratele Fănicăi.

 Familia Fănicăi a vorbit și despre tratamentele violente pe care Florin Salam i le aplica soției sale, în repetate rânduri.

„El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia!”

Au fost amenințați

Fratele Fănicăi a dezvăluit că a fost amenințat de sora lui Florin Salam care era căsătorită cu un bărbat care instaura teamă în sufletele tuturor, pe nume Fabian.

„Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior.”

Interviul complet va fi difuzat în această seară, în exclusivitate, la Showbiz Report, pe Antena Stars, de la 20:45.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest