Întinereşte-ţi faţa în mod spectaculos cu 10 ani cu o singură mască naturală făcută în casă

 

Îngrijirea tenului este esenţială pentru orice femeie, încă din tinereţe, iar pe măsură ce trec anii, este important să acorzi pielii şi mai multă atenţie.  Fie că ai probleme ale tenului cauzate de secreția excesiva de sebum, fie că ai pielea prea uscată sau îmbătrânită, măștile hidratante îţi vor îmbunătăţi vizibil aspectul pielii.

Este posibil să obţii un ten impecabil, doar dacă urmezi un tratament foarte simplu şi eficient. Nu e nevoie să mai dai bani mulţi pe produse cosmetice costisitoare când poţi face o mască incredibilă numai cu ingrediente din bucătărie.

Tenul uscat căpăta un aspect prăfos, iar pielea se ridează mult mai ușor. Ca să previi, dar și să combați aceste probleme ai nevoie de o masca intens hidratanta care să îți hrănească tenul în profunzime, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

Ingrediente:

- iaurt

- ulei de măsline

- miere

- zeamă de lămâie

- vitamina A uleioasă

Mod de preparare:

Amestecă într-un ibric două linguri de iaurt cu o lingură de ulei de măsline extra-virgin, o lingură de miere, două linguri de zeamă de lămâie și cu 10 picături de vitamina A uleioasă. Încălzește pe aragaz acest amestec, însă nu îl lasă să fiarbă. Înmoaie câteva comprese în această soluție și aplică-le pe față, apoi reumezeşte-le la fiecare 5 minute timp de jumătate de oră. Clateşte apoi cu apa caldă.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest