Inundaţiile au făcut prăpăd în mai multe zone ale ţării! Apele învolburate au distrus sute de gospodării, iar oamenii sunt într-o situaţie disperată!

 

Bilanţul Ministerului Afacerilor Interne este îngrijorător: peste 70 de localităţi din 15 judeţe, 639 fântâni, cinci poduri, 34 de beciuri, două drumuri naţionale şi cinci drumuri judeţene sunt afectate de inundaţii. În localitatea Homorod din judeţul Braşov au fost evacuate preventiv şase persoane în locuinţele cărora intrase apa, dar acestea au revenit la domiciliu după ce starea de pericol a trecut. Peste 3.000 de pompieri sunt în teren, cu aproximativ 2.000 de mijloace tehnice care intervin în sprijinul populaţiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate