Învaţă să faci "strobing"! Machiajul care pune accent pe luminarea trăsăturilor

 
+2 click pentru
galerie

Aşa cum fiecare an aduce o nouă culoare la modă, tot aşa aduce şi o nouă tendinţă în machiaj! Anul acesta, nu se mai poartă sculptarea trăsăturilor cu ajutorul fardurilor închise la culoare

Acum e la modă să îţi luminezi faţa, astfel încât să ai un aspect proaspăt pe tot parcursul zilei. Şi iată cum trebuie să procedaţi pentru a obţine acest efect.

În primul rând, aplicaţi o cremă hidratantă pe întreaga faţă. Amestecaţi fondul de ten cu puţină cremă cu efect de luminare şi aplicaţi peste tot, cu excepţia zonei ochilor. Întindeţi amestecul pe faţă, cu ajutorul unui bureţel umed. Acum luaţi un corector lichid şi acoperiţi-vă cearcănele. Daţi şi pe nas, în mijlocul frunţii, deasupra buzei superioare şi pe bărbie. Reveniţi la bureţelul umed şi fixaţi corectorul în piele. Acoperiţi zonele corectate cu o pudră transparentă, conform Observator Special.

Luminaţi zona de sub sprâncene cu un fard roz pal, sidefat. Folosiţi o pensulă plată. Aplicaţi acelaşi fard şi în colţul interior al ochilor. Luaţi o pudră cu efect de luminare şi daţi-o deasupra pomeţilor, cu ajutorul unei pensule-evantai. Schimbaţi pensula, dar nu şi pudra. După care luminaţi zona de deasupra buzei superioare Reveniţi la zona pomeţilor şi mai daţi un strat de pudră. Acum luminaţi mijlocul frunţii. Dar şi bărbia. Nu uitaţi să daţi şi pe nas.

Coloraţi-vă obrajii cu un blush roz-prăfuit foarte sidefat. Folosiţi un gloss bej nude pentru buze. Dacă nu vă place, schimbaţi-i nuanţa cu un gloss roz nude. Nu merge? Atunci apelaţi la un strop de fond de ten şi transformaţi-vă gloss-ul într-unul caramel. Fixaţi totul cu nişte apă minerală foarte rece.

Machiajul strobing s-a încheiat. Este simplu de făcut şi vă va conferi un aspect luminos al feţei pentru întreaga zi.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest