Ioan Stoian, tatăl lui Florin Salam, operat de urgență! Sora manelistului a dezvăluit ultimele detalii: ”Nu știau dacă se va mai ridica de pe masa de operații”

 

Momente dificile pentru familia lui Florin Salam. Tatăl artistului a fost operat de urgență la un spital din Praga, iar sora manelistului, Elena, ne-a oferit detalii despre starea de sănătate a părintelui ei.

A trecut prin momente de cumpănă atunci când a aflat că cea mai dragă persoană din viața lui are probleme foarte grave de sănătate. Tatăl lui Florin Salam, Ioan Stoian, suferă de cancer la gât și a fost operat de urgență la o clinică din Praga, după ce medicii din România s-au declarat neputincioși. Cauza acestei boli pare să fie fumatul.

”Tatăl meu nu a dormit două luni de zile, deci chiar nu a dormit două luni. Închidea ochii așa două, trei minute, era mult, dar nu putea să doarmă din cauză că se sufoca în somn. Sinceră să fiu de la țigări, eu așa cred. Tatăl meu a fumat mult, fuma foarte mult. Acum și dacă ar vrea n-ar putea, ar trage un fum și ar cădea jos. Am luat decizia asta, nu eu, tata a vrut. Noi chiar nu eram de-acord. Noi am spus că dacă face operația asta, nu se mai ridică. Când au auzit medicii, au început să râdă”, a declarat Elena, sora lui Florin Salam.

După ce a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care se ruga ca tatăl ei să fie bine, Elena ar fi fost dispusă să facă orice pentru a sava viața bărbatului, mai ales pe manelist.

”Ne sună în fiecare zi, mă întreabă de tata continuu, știe că a făcut operația și chiar mi-a spus că e de acord cu tot ce vor doctorii să-i facă. Mie îmi era frică. Medicii de la noi au spus că-i fac operație la gât, însă nu știau dacă se va mai scula de pe masa de operație. Aici, deocamdată am nimerit pe mâini bune. Suntem mulțumiți de rezultate”, a mai mărturisit femeia.

Chiar dacă Florin Salam nu a reușit să fie alături de tatăl său în spital, singura dorință a familiei este ca bărbatul să se întoarcă acasă și să uite de chinurile prin care a trecut.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest