Ioana Chișiu și-a făcut planul cu noul iubit: „Nu cred că asta schimbă ceea ce simte un partener pentru celălalt”

 

Cunoscuta vloggeriță vrea să ia totul pas cu pas și să nu ardă deloc etape în relația de iubire în care a intrat de aproape un an.

 

În urmă cu un an, Ioana Chișiu divorța de tatăl fetițelor ei și reușea să-și refacă rapid viața. Vloggerița este într-o nouă relație, iar cu tot ce se întâmplă în viața ei amoroasă își ține la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare. Recent a răspuns unui Q&A în care a ținut să satisfacă o parte dintre curiozitățile celor care-I urmăresc îndeaproape activitatea.

 

Relația cu noul bărbat din viața ei, un antreprenor cunoscut din Cluj, cu care s-a lansat împreună în afaceri imobiliare în Tenerife, acolo unde dau în chirie împreună un apartament în regim hotelier, pare să avanseze cu repeziciune. Totuși, vedeta a spus că nu se gândește încă să facă pasul decisiv.

 

''Sunt bine unde sunt acum. Nu exclud căsătoria, dar nici nu trăiesc cu gândul la asta. Dacă e să se întâmple, o să se întâmple. Am fost căsătorită mulți ani și nu cred că asta schimbă ceea ce simte un partener pentru celălalt.'', a scris Ioana Chișiu pe rețelele de socializare.

 

Vloggerița a rămas în relații bune și cu Nick, tatăl fetițelor lor. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că s-au maturizat între timp, iar relația lor este una bună. ''Probabil am ajuns amândoi să gândim rațional. Ne-am maturizat în timp și vrem tot ce este mai bun pentru fete.'', a scris Ioana Chișiu pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest