Ioana Chișu a fost cerută în căsătorie! A divorțat în urmă cu doar câteva luni de fostul soț!

 

Ioana Chișu a fost cerută în căsătorie, după ce în urmă cu câteva luni a divorțat de fostul soț cu care are două gemene! Blogger-ița ardeleancă este pregătită să îsi refacă viața după mariajul eșuat!

Ioana Chișu este mai fericită ca niciodată! Blogger-ița din Cluj a început o viață nouă alături de un alt bărbat, iar acum se pregătește să treacă la un alt nivel al relației. Blondina a fost ceruta în căsătorie mult mai repede decât se aștepta toată lumea și chiar dacă nu a vrut să ofere prea multe detalii despre momentul în care actualul iubit i-a pus inelul pe deget, se poate vedea cu ochiul liber că trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale.

Se spunea că am fost cerută, că am primit inelul. Da, partea asta este adevărată. Chiar am primit un inel și reprezintă dragostea eternă. E un inel foarte frumos. Încep să mă emoționez. Am încetat să mai vorbesc despre viața mea personală. E foarte greu să păstrezi așa o intimitate. O să vorbesc mai mult despre acest subiect atunci când va fi momentul, promit.”, a spus Ioana Chișiu.

Divorțul de Nick Chișu a picat ca o bombă

Vestea că Ioana și Nick Chișu au decis să meargă pe drumuri separate a fost șocantă pentru lumea mondenă, mai ales că păreau a fi foarte fericiți împreună. Mai mult de atât, cei doi sunt părinți de gemene, dar chiar și așa, nu a mai existat nicio cale de împăcare între ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest