Ioana Chișu, momente de panică la Turnul Eiffel, din cauza unei amenințări cu bombă: „Toată lumea a fost evacuată”

 

În această dimineață, Turnul Eiffel a fost evacuat de urgență, în urma unei amenințări cu bombă. În mijlocul acțiunii s-a aflat și Ioana Chișu, care a trăit momente de panică din cauza situației și care ne-a dezvăluit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat la monumentul parizian.

Turnul Eiffel a fost evacuat în această dimineață, în urma unei alerte cu bombă. Toate arterele de circulația, în arondismentul 7 al Parisului au fost blocate, iar cetățenii au fost dirijați pentru a părăsi zona.

Printre turiștii care se aflau în Paris, exact în fața monumentului parizian, s-a numărat și Ioana Chișu care a mărturisit că totul s-a întâmplat atât de rapid, încât abia după a putut conștientiza magnitudinea evenimentului.

„Nu mi-am ales ziua bună, nu a fost să fie. Suntem ok. Nu s-a întâmplat nimic. Ne-am panicat când am văzut atâta zarvă și nu ne-am așteptat. Totul s-a întâmplat foarte repede. Făcusem niște poze în fața Turnului și ne îndreptam ca turiștii când am văzut foarte multă poliție și oameni care evacuau persoanele.” ne-a dezvăluit Iona Chișu.

Deși toate persoanele din jurul ei vorbeau în limba franceză, Ioana Chișu a reușit să înțeleagă că este vorba despre un posibil atac terorist. Vedeta și-a păstrat calmul și a plecat imediat de lângă monumentul parizian, iar datorită organizării organelor de ordine, absolut toata lumea a fost evacuată în câteva minute.  

Nici nu am mai stat pe gânduri și am plecat imediat. În câteva minute, toată lumea a fost evacuată.  Foarte multă poliție, mulți agenți. S-au mobilizat foarte rapid.  În momentul ăla, cumva poliția a gestionat foarte bine lucrurile și ne-au evacuat rapid. Nu s-a creat panica, încât lumea să alerge.” ne-a mai spus Ioana Chișu.

„Nu se aude nicio sirenă acum. Acum 30 de minute nu era la fel, era nebunie și se îndreptau toate spre turn. Acum suntem lângă Arcul de Triumf și este liniște.” a mai mărturisit vedeta, la 30 de minute după ce a fost evacuată de urgență din Turnul Eiffel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest