Ioana Filimon a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de fostul iubit: „Foarte puține persoane știu”

 

După detaliile șocante pe care le-a scos la iveală despre bătăile încasate din partea fostului partener de viață, Ioana Filimon a mai făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre episoadele violente. Manechinul a recunoscut că a avut nevoie până și de îngrijiri medicale din cauza agresiunilor!

Recent, Ioana Filimon a dezvăluit că a simțit pe pielea ei ce înseamnă violența domestică. În ciuda chipului frumos, vedeta a fost tratată mizerabil de partenerul de viață, care a agresat-o atât fizic, cât și psihic. Mai mult de atât, o altă umilință supremă îndurată de ea a avut loc când fostul iubit a pus-o la aceeași masă cu amanta lui!

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal. Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam”, a declarat Ioana Filimon, în cadrul unei emisiuni TV.

A avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza bătăilor încasate

Într-un interviu pentru Antena Stars, Ioana Filimon ne-a dezvăluit că au existat episoade în care a fost bătută atât de rău, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ciuda tuturor momentelor dificile prin care a trecut, vedeta nu și-a dorit să se victimizeze și să facă suferința ei publică, astfel confesându-se numai celor mai de încredere persoane din viața ei.

“Am aflat că suspiciunea mea era fondată. Am ajuns pe linia de plutire, înainte eram in aer și debusolată. Chiar voiam să am o viață liniștită. Să nu am treabă cu nimeni. Nu am povestit nimănui de bătaie. Foarte puține persoane din viața mea știu, pentru că mi-era teamă să fiu judecată. Am curajul să recunosc, însă foarte puține persoane știu toate detaliile. Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate.” ne-a spus Ioana Filimon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest