Ioana Filimon, adevărul despre relația cu Jador, după ce s-a afișat într-o ipostază extrem de tandră cu manelistul!

 

Ioana Filimon și Jador au fost protagoniștii unor momente tandre, care au ridicat masive semne de întrebare în rândul fanilor! Frumoasa șatenă a intrat în transmisiune directă pentru “Cool Summer Nights” și a dezvăluit care este, de fapt, relația ei cu manelistul.

Este cunoscut faptul că Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci ai momentului, așa că nu ne-am mirat deloc când l-am vâzut în brațele Ioanei Filimon, care este una dintre cele mai sexy femei din lumea mondenă.

Care este adevărul despre relația Ioanei Filimon cu Jador

După ce au apărut speculații în presă precum cei doi ar forma un cuplu, Ioana Filimon a spus tot adevărul despre relația cu Jador. Se pare că motivul pentru care s-au pozat in ipostaze tandre a fost participarea la un videoclip muzical de-al artistului.

”Am filmat un videoclip împreună cu Jador, un videoclip foarte frumos, iar eu am fost personajul principal. Cam asta e totul între mine și el.”, a spus Ioana Filimon despre ipostazele excentrice dintre ea și cântăreț.

Mai mult de atât, Ioana Filimon ne-a dezvăluit că este deja protagonista unei frumoase povești de dragoste cu un bărbat care o face fericită, astfel că speculațiile cum că ar forma un cuplu cu Jador sunt doar... speculații.

”Eu sunt deja cu cineva de ceva timp. Sunt bine, fericită, chiar nu este nimic între mine și Jador”, a spus Ioana Filimon în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest